Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłuszka nadziewane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 szt
płatki migdałowe 6 łyżek
orzechy włoskie 3 łyżki
żurawina 2 łyżki
rodzynki 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: jabłuszka nadziewane

jabłka wydrąż do połowy. do środka włóż płatki migdałowe, orzechy. rodzynki. Jabłka ułóż w szklanym nadzyniu i piecz w piekarnikku w 180 st. wyjmij i ułóż na wierzchu żurawinę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 18.10.2012 13:15
swietne
pierniczkowo 16.07.2012 09:42
przepyszne jabłuszka:)
Agnieszka107 09.07.2012 19:44
Pysznie wyglądają :)
kochanyptysiu 20.06.2012 11:49
bardzo fajne
jozefinach 09.05.2012 22:52
Pyszne.
MAR3STA 27.04.2012 22:33
prezentują się rewelacyjnie
gosia561 20.03.2012 10:56
ładnie podane
Ewelina47 11.03.2012 14:42
wyglądają ślicznie
cooleczka 16.02.2012 10:09
fajne
Beatris 14.02.2012 10:31
Wieki nie jadłam zapiekanych jabłek. Muszę je znowu zacząć robić.
edi 13.02.2012 21:55
wyglądają fantastycznie:)
smile 08.02.2012 19:35
pyszne =)
freekate 08.02.2012 05:58
ładne:)
sylwia / sytofala 07.02.2012 20:06
smakowite :)
caralajna 07.02.2012 19:42
ładne :)
Mysiunia 07.02.2012 19:09
apetyczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak