Sposób przygotowania

jabłka wydrąż do połowy. do środka włóż płatki migdałowe, orzechy. rodzynki. Jabłka ułóż w szklanym nadzyniu i piecz w piekarnikku w 180 st. wyjmij i ułóż na wierzchu żurawinę.

Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne:)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowite :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    freekate

    ładne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszne =)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    wyglądają fantastycznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wieki nie jadłam zapiekanych jabłek. Muszę je znowu zacząć robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wyglądają ślicznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    prezentują się rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Pysznie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    przepyszne jabłuszka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !