Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MASA BUDYNIOWA WG ANETY

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 2 SZT
mleko 3 SZKL
żółko 1 SZT
cukier 0,5 SZKL
cukier waniliowy 1 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: MASA BUDYNIOWA WG ANETY

DWIE SZKLANKI MLEKA WLEWAMY DO GARNKA DODAJEMY CUKIER I CUKIER WANILIOWY, GOTUJEMY. W JEDNEJ SZKLANCE MLEKA ROZPUSZCZAMY BUDYNIE I ŻÓŁTKO. DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA WLEMAY ROZROBIONY BUDYŃ I ZAGOTOWUJEMY. WYSTUDZAMY.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ALAGOR 15.12.2012 22:40
ciekawe
TEtalicha 29.07.2012 21:22
robie taka sama
kamyk 25.07.2012 21:24
nawet sam biszkopt przełożyć taką masą by smakował wyśmienicie
fictor123 17.05.2012 14:34
pyszna
romanrafal
romanrafal 01.03.2012 15:44
dobre
agnieszka214 12.02.2012 15:38
doaje masło i wszystko miskuje rewelacja
Karmel 08.02.2012 15:59
mniamniuśne
joanna77 08.02.2012 15:50
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak