Sposób przygotowania

Skaldniki podane są na dwie pizze

Ciasto na piizze rozwałkowujemy na blasze, wczesniej wysmarowana olejem. Ciasto smarujemy koncentratem pomidoowym. Na wierzch wykaldamy ugotowane na twardo jajka, obrane ze skorpuki i pociete w plasterki . Nastepnie oliwki, Kiełasę wiejską , syznke i mieonke pokrojone w kostkę. Posypujemy przyprawą ziołami prowansalskimi i pieprzem. Posypujemy serem. Pieczemy w temp. 200 stopni, jakies 15 minut. wczesniej nagzrewamy piekarnik. Podawać z sosem czosnkowym ketchupem, jak kto woli zreszta.

Przepis na ciasto do pizzy w księdze, pod adresem ; http://www.doradcasmaku.pl/przepis/154176/cienki-spod-na-pizze-2-blachy.html

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda bardzo zachęcająco!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    wygląda fajnie i kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    kolorowo i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pyszne dodatki, super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    oj zjadłabym teraz taką z wielkim apetytem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Poproszę kawałek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !