Sposób przygotowania

Masło nalezy trzymac w temp. pokojowej, by nie było zbyt twarde. Marchewkę ugotowaną nalezy rozgnieść dokładnie widelcem lub zmiksować blenderem. Dodac do masła. Połączyć z majonezem i przyprawami. Wstawić do ochłodzenia do lodówki na kilkanaście minut. Takim masełkiem smarujemy pieczywo. Polecam!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne masełko,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    nigdy jeszcze takiego nie próbowałam, ale uwielbiam marchewke, wiec może się skusze.......
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię ziołowe,czosnkowe i podobne ale z marchewką nie próbowałam- wszystko przede mną....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pierwszy raz spotykam taki przepis, prosty ale ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !