Sposób przygotowania

Jagody przebrać z resztek listków. Ja zbieram je sama i nie płuczę, ale można to zrobić. Wrzucić jagody do rondelka, wlać sok cytrynowy, wsypać 2-3 łyżki cukru i zagotować mieszając. Resztę cukru wsypać do jogurtu, wymieszać. Makaron wrzucić na osolony wrzątek, gotować kilka minut aż będzie al\'dente, osączyć. Kluski wyłożyć na talerze, polać jogurtem i jagodami. Podawać na gorąco albo po wystudzeniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dlaczego nie płuczesz jagód ? Ja bałabym się pdoać nie umyte
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    jeszcze tak nie jadlam !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    smakowicie wyglada :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    Pychota:) też tak robię
  • 3
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pychotka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapachniało latem.
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    to prawda - letni szybki i lekko obiadek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelAcja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !