Sposób przygotowania

CIASTO:
BIAŁKA UBIĆ, DODAĆ CUKIER I ŻÓŁTKA, WSYPAĆ MĄKI Z PROSZKIEM DO PIECZENIA I KAKAO, WLAĆ OLEJ I WYMIESZAĆ, CIASTO WYLAĆ NA BRYTFANKĘ I PIEC 25- 40 MIN.
MASA:
W 1/2 SZKLANCE MLEKA ROZMIESZAĆ BUDYŃ , POZOSTAŁE MLEKO ZAGOTOWAĆ Z CUKREM. DO WRZĄCEGO MLEKA DODAĆ MLEKO Z BUDYNIEM I UGOTOWAĆ. MARGARYNĘ UTRZEĆ WYMIESZAĆ Z ZIMNYM BUDYNIEM. KAWĘ CAPPUCCINO ZALAĆ WRZĄCĄ WODĄ OSTUDZIĆ I ZIMNĄ WYMIESZAĆ Z MASĄ.
NA CIASTO NAŁOŻYĆ POŁOWĘ MASY UŁOŻYĆ WIŚNIE I PRZYKRYĆ RESZTĄ MASY. NA MASĘ UŁOŻYĆ BISZKOPTY MOCZONE W KAWIE I POLAĆ ROZPUSZCZONĄ CZEKOLADĄ. UDEKOROWAĆ WIÓRKAMI CZEKOLADOWYMI

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    wygląda naprawdę pysznie!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    mniam pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ach pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    wygląda apetycznie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !