Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka serowa z warzywami
Ser pokroić w paski. Pokrojone warzywa i ser wymieszać.
Dodać pozostałe składniki i ubita śmietankę, dokładnie wymieszać i doprawić. Sos podawać oddzielnie w sosjerce.
por | 1 sztuka |
rzodkiewka | 2 pęczki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
ogórek | 1/2 sztuki |
cykoria | 2 sztuki |
ser edamski | 300 gram |
śmietanka 22% | 1/8 litra |
chrzan tarty | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
jogurt | 1 pełnotłusty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: