Sposób przygotowania

Umyć śliwki. Każdą przekroić na pół wzdłuż i wyjąć pestkę. Przełożyć do umytych słoików. Do każdego z nich dodać do smaku ze 2 goździki, troszkę imbiru i kardamonu-wedle uznania. Zagotować wodę z cukrem i zalać nią słoiki. Dobrze zakręcić. Słoiki pasteryzować około 30 min.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    robię takie, tylko bez przypraw
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ja jak nie mam przypraw to też nie dodaję :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ja jak nie mam przypraw to też nie dodaję :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ja jak nie mam przypraw to też nie dodaję :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    edi

    fajne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    też je robię)))
  • 3
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    też je robię)))
  • 3
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    też je robię)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !