Sposób przygotowania

Z pieczarek uswamy trzony a oczyszczone kapelusze lekko solimy i posypujemy pieprzem.Mięso mielone mieszamy z jajkiem,bardzo drobno posiekanymi nóżkami pieczarek,dodajemy sól,pieprz oraz majeranek i tak przygotowanym farszem nadziewamy kapekusze pieczarek.Na głębokiej petelni rozgrzewamy olej,układamy pieczarki grzybkiem na patelnię i smażymy do momentu aż zrobią się rumiene.Następnie obracamy i smażymy od strony mięsa obracając je na dowolne strony.
Smacznego!

Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ależ Ty masz pomysły. Rewelacyjny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale apetycznie się zrobiło
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajna przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre na kolację
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wspaniałe, chętni bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie to zrobiłaś,ja już dawno nie robiłam a to takie smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pomysłowa przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne te pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !