Sposób przygotowania

Śledzie wyciągamy z puszki i rozgniatamy widelcem na miazgę. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, oprószamy kucharkiem i odstawiamy na 15 min, aby cebula zmiękła. Jajka ugotowane na twardo obieramy i siekamy. Musztardę łączymy z majonezem. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dokładnie mieszając. Ewentualnie można doprawić do smaku. Pasta jest gotowa do podania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna pasta, też taką robię, lubię też dodać trochę chrzanu ze słoiczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię podobną-jest super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    do bułki pycha ,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też taką lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !