Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Karczek umyć, osusz ręcznikiem papierowym. Ostro zakończonym nożem natnij kieszeń w środku, aby nacięcia spotkały się i utworzyły tunel. Powyżej zrobić drugie nacięcie, mniejsze od poprzedniego. Włożyć do dużego nacięcia śliwki suszone bezpestkowe. Do drugiej dziury włożyć migdały bez skórki


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smakowice wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie mięsa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetne połącznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetny pomysł na karkówkę, na pewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !