Sposób przygotowania

Zupę gotuję na kościach lub mięsie, które po ugotowaniu wyjmuję z wywaru. Wywar przyprawiam kucharkiem i dodaję kilka ziaren pieprzu. Wrzucam mrożone warzywa i ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotuję 20-30 minut aż warzywa będą miękkie. Na małej patelni roztapiam margarynę, dodaję mąkę i 2 nabierki zupy. Wszystko razem mieszam by wyszła zasmażka. Zasmażką zaciągam zupę. Smaczny i szybka zupa dla tych co mają mało czasu na gotowanie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    Pycha:)Uwielbiam zupkę jarzynową:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    może być ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taką zupkę lubię zjeść ze smakiem...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !