Sposób przygotowania

ięso pokrój w średnią kostkę, przypraw solą pieprzem, obsmaż na oleju. Przełóż do garnka i zalej wodą, zagotuj. Dodaj liść laurowy, ziele angielskie i marchewkę pokrojoną w kostkę, ziemniaki, cebulę i paprykę. Kiedy warzywa będą prawie miękkie dodaj śmietanę koncentrat pomidorowy oraz zioła prowansalskie. Gotuj jeszcze 10 minut, ewentualnie dopraw do smaku.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    teraz na zimne dni super....taka rozgrzewająca
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo lubie takie zupki, ta na pewno musi być smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    rewelacyjna jest ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna a jak jeszcze pikantnie doprawiona to już moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !