Sposób przygotowania

Farsz do pierogów z mięta:

przyrządzamy go mianowicie w ten sposób:

1. Ugotowane ziemniaki, oczywiście takze obrane przed gotowaniem przepuszczamy przez maszynkę-2 razy.

2. Wrzucamy je do miski, dodajemy ser biały i przyprawy i MIĘTE (można dac więcej) mieszamy.

3. Cebule musimy zeszklić na patelni i dodac do farszu - wymieszac.

Mięta dodaje pierogom ciekawy smak, warto wyprobować

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie jadłam takich pierogów, muszą być smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja również, a bardzo lubię miętę więc na pewno mi posmakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo ciekawe polączenie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ciekawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super farsz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    nawet i mi sie zdarza zrobic takie, sa dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !