Sposób przygotowania

Cukinię obrać wydrążyć nasiona, pokroić w paski, posolić i odstawić na minimum 6 godzin. Wodę z cukini odlać. Dodać paprykę, olej, i pokrojony w plasterki czosnek. Ocet zagotować z cukrem i gorące wlać do cukini. Wymieszać i wkładać do słoików, Pasteryzować krótko. . Ja robię z większych sztuk.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    może być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    w sam raz na zime:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    w tym roku muszę zrobić
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    cukini ę tylko z buraczkami robiłam, warto spróbować inaczej
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    swietna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie zapasy na zimę to jest to!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super przepis !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    podoba mi się ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !