Sposób przygotowania

Ryz gotujemy na wolnym ogniu . Pierś z kurczaka obieramy ze skórki i myjemy kroimy w małe kosteczki i podsmażamy na patelni z odrobiną oleju. Gdy się podsmaży dodajemy mrożone warzywa na patelnię i na wolnym ogniu ok15min dusimy czasem podlewając wodą , gdy dojdą dodajemy sos chiński i wszytko mieszamy i dusimy ok 5 min. Wykładamy ryż na talerz robimy dziurkę na środeczki i wlewamy tam sos

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    proste i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia23

    pycha :) ja polecam z ryżem smażonym i jak ktoś lubi na ostro to jeszcze wkroić ostrą papryczkę chili.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na pyszny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !