Sposób przygotowania

Masło stopić na patelni, wlać śmietanę i zagotować. Wbić delikatnie jajka żeby żółtka pozostały w całości, dodać sól, pieprz ziołowy i posypać serem. Smażyć póki jajka się nie zetną. Podawać z razowym chlebem.
(2 porcje)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Coś zdjęcie nie pasuje do przepisu.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    brawo dla górali
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ale jaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    jakaś odmiana
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    ciekawie, choć zdjęcie mnie trochę zmyliło.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    a potem co? włożyć żółtko z powrotem do skorupki jajka? bo tak by do zdjęcia pasowało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna47

    Pewno smaczne ale zdjęcie nie to.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !