Sposób przygotowania

Ciasto zagnietamy-podzielić je na dwie częsci. Na pierwsza wykladamy poukladane w cząsteczki jabłka ( moga być ze skórką). Polewamy budyniami. ( dwa budynie waniliowe na 3 szklanki mleka)przykrywamy ciastem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    przyznam że juz sama nazwa intryguje ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ciekawa nazwa ;) tylko czy teściowa się uśmiechnie :P
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    hehehe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale nazwa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    jadłam :) jest pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    teściowa, teściowa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    intrygujaca nazwa tego ciasta
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tez robie to ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !