Sposób przygotowania

Polędwicę zamrażamy i zamrożoną kroimy na bardzo cieniutkie plasterki ( mrożoną lepiej się kroi ) i układamy od razu na półmisku. Wołowinę posypujemy solą, delikatem, kucharkiem, bazylią. Czosnek obieramy i miażdżymy dodajemy do oliwy mieszamy. Oliwą polewamy wołowinę. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    nie przepadam za surowym mięsem,
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    polędwica wolowa jak nie ze starej sztuki jest pyszna ale jaka droga!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    właśnie z powodu ceny rzadko jadam wołowinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ale cuda może mi sie uda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawa propozycja.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wyśmienite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    rewelacja!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    mężowi by smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !