Sposób przygotowania

Mięso mielone płuczemy i wyciskamy. Dodajemy do niego wyciśniętą, namoczoną bułkę taRTĄ, JAJKA. DODAJEMY DROBNIUTKO POKROJONĄ CEBULKE I CZOSNEK, SÓL, PIEPRZ- WEDLE UZNANIA.Ser ścieramy na ratce i dodajemy do pozostałych składników WSZYTSKO ZE SOBĄ UGNIATAMY . Formujemy kotlety. I kOTLECIKI OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM TŁUSZCZU Z OBYWU STRON NA RUMIANY KOLOR. Zdjęcia zrobione kilkakilku minut, swieże kotleciki:) Dodatkowo mozna plasterek sera położyc na kotlecika.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajnie musza smakowac.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    lubię takie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ekstra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    swietne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !