Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Skórka pomarańczowa.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomarańcze 4 sztuki
cukier 4 łyżki
woda 50 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Skórka pomarańczowa.

Pomarańcze sparzamy, obieramy. Skórki kroimy na drobną kostkę. Gotujemy dwukrotnie, następnie gotujemy syrop z wody i cukru, dodajemy skórkę pomarańczową i gotujemy skórkę mieszając przez ok. 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak