Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak zapiekany z chrzanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 1 kg
chrzan 200 ml
cebula 2
śmietana 300 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak zapiekany z chrzanem

Osolić szczupaka, pokroić na kawałki i przełożyć w następujący sposób: usiekać kilka cebul, usmażyć w maśle, dodać chrzanu i razem podsmażyć, położyć na to rybę, a na rybę chrzan z cebulą i kolejną warstwę. Na koniec zalać śmietaną, nakryć pokrywką i piec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak