Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Masło, musztardę, żółtka, sok z cytryny oraz koperek utrzeć na gładką masę. Doprawić solą oraz pieprzem i przełożyć do szprycy. Do każdej połówki jajka włożyć mały plasterek ryby, tak aby zostało wgłębienie. We wgłębienie wycisnąć rozetkę z masy żółtkowej.
Jajka ułożyć na półmisku, przybrać ćwiartką plasterka cytryny i koperkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    basik00

    wyglądaja bardzo smakowice :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gryczyn

    wyśmienite i pięknie podane!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyśmienicie wygląda.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo apetyczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ale jaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa15

    Wykwintne.Chętnie wypróbuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wiesława2

    mmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !