Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZALEWA POMIDOROWO PIECZARKOWA DO RYB

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1 kg
keczup pikantny 1 szt
przecier pomidorowy 1 szt
ocet 3 łyżki
cukier 1 łyżka
woda 0,5 szkl
cebula 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ZALEWA POMIDOROWO PIECZARKOWA DO RYB

Pieczarki obieramy i kroimy w talarki. Cebule obieramy i kroimy w kostkę. Dajemy do garnka na tłuszcz i smażymy cebulę z pieczarkami. Następnie dodajemy wodę, ocet, ketchup, przecier cukier i wszystko mieszamy i gotujemy. Później przyprawiamy do smaku. I zalewamy rybę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak