Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z fasolki obrywamy końcówki i obgotowujemy ją w osolonej wodzie,następnie odcedzamy i czekamy aż wystygnie.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajny pomysł. Fasolki jeszcze nie panierowałam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Troche roboty z tym panierowaniem. Ale na pewno pyszne. No i pomysł fajny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mega231

    super pomysł ,uwielbiam fasolkę wykorzystam przepis latem
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten pomysł bardzo mi się podoba. do znudzenia jem fasolę z bułką tartą, tu taka odmiana. Niby podobnie a jednak inaczej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !