Sposób przygotowania

Kapustę pekińską siekamy. Ogórka kroimy w kostkę. Pierś z kurzaka kroimy w grubsza kostkę, obtaczamy w 1 1/2 opakowania przyprawy kebab-gyros prymat i pozostawiamy na 20 minut. Następnie pierś smażymy na rozgrzanym oleju, mieszając od czasu do czasu. Na dno salaterki wykadamy 1/3 kapusty pekińskiej, polewamt 3 łyżkami sosu, następnie wykladamy 1/2 mięsa, i polewamy zawsze 3 lyżkami pomiędzy kolejną warstwą sosem. Kładziemy kapustę pekińską, sos, ogórek kisozny 1/2 słoika, sos, kierś, sos, kapustę, ogórki i na wierzchu wykladamy troszke sosu. Ostawiamy do lodówki.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !