Sposób przygotowania

Mąkę,jajka,mleko i wodę mieszamy,dodajemy cukier,proszek do pieczenia,cukier waniliowy,szczypta soli,całość mieszamy,ciasto nie może być ani gęste ani rzadkie.Obrać jabłka.Obrane jabłka kroimy w talarki i posypujemy cynamonem,po czym dodajemy do ciasta.Racuchy smażymy na rozgrzanym oleju.Posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    na ciepło najlepsze;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !