Sposób przygotowania

Ziemniaki najpierw gotujemy w osolonej wodzie, w mundurkach. Następnie wkładamy je do piekarnika na 200 stopni na ok 10 minut. Po wyjęciu z piekarnika nacinamy na nich krzyżyki i zaciskamy po przeciwnych stronach, tak aby środek delikatnie wycisnąć. W miseczce mieszamy 5 łyżek jogurtu z wyciśniętym ząbkiem czosnku. Tak przygotowanym sosem polewamy upieczone ziemniaki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KAROLA

    super, ziemniaki nie muszą być nudne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    ciekaw apropozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lekko osolić i są pyszne;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !