Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Czekoladę łamiemy na okienka, wkładamy do metalowej miseczki i rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Za pomocą łyżeczki nanosimy dokładnie rozpuszczona czekoladę na brzegi małych papilotek.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    podoba mi się patent z wykorzystaniem papilotek jako foremek do czekolady , nie wpadłam na to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    najbardziej podoba mi się talerz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wyglądają kapitalnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !