Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w krążki, następnie kładziemy ją na rozgrzanym tłuszczu i delikatnie podsmażamy. Wątróbkę kroimy w bardzo cieniutkie paseczki i dodajemy ją do cebulki. Smażymy z obu stron.Kiedy wątróbka będzie gotowa, wkładamy na patelnię kromkę chleba posmarowaną masłem i zapiekamy z jednej strony, aż będzie chrupka. Na chrupiącą kanapkę kładziemy wątróbkę z cebulką i posypujemy ją warzywkiem. Na to układamy plasterki ogórka kiszonego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    duże muszą być te kromki na tyle składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !