Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozkładamy. Wycinamy za pomocą szklanki koła. Do każdego kawałka wsadzamy kostkę czekolady i jedną cząstkę mandarynki. Dobrze zlepiamy. Układamy na formie wysmarowanej tłuszczem i pieczemy ok 25-30 min. w temp. 200\'C.
Gotowe wykładamy na talerzyk i dekorujemy bitą śmietaną oraz startą na tarce o grubych oczkach czekoladą. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Hmmm, narobiłaś mi smaczku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na francuskim jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniałe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mmm, takich jeszcze nie jadłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !