Sposób przygotowania

Wyrobić dzem (najlepsze są powidla śliwkowe) z jajkami i cukrem. Dodac olej i mleko,kawę rozpuszczoną w malej ilości wody, potem mąkę z sodą i kakao.
Piec w dużej blaszce. Mozna polać polewą lub przełożyć powidłami.
Polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe połączenie
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jak z dodatkiem dżemu to ciasto z pewnością jest wilgotne a nie suche. Bardzo takie lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne ciasto
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    bardzo go lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anika711

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !