Sposób przygotowania

schab umyć,cebulę i czosnek pokroić,pozostałe składniki wymieszać wraz z octem i oliwą na papke,natrzeć tym mięso odstawić do lodówki na 2 godziny.Wyjąć z lodówki włożyć do rękawa i piec w piekarniku nagrzanym do ok.180 stopni przez 2 godziny.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny, apetyczny schabik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny, apetyczny schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jaki apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jaki apetyczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Fantastyczne mięso :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    superrr
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczny schabik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !