Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Odzielamy żółtka od białek.Białka ubijamy na sztywno ,powoli wsypujemy cukier ciągle ubijając. Do żółtek wlewamy ocet i wodę .Następnie wlewamy po jednym żółtku do ubitej piany(ciągle miksując)Na koniec dodaję mąkę z proszkiem i jeszcze chwilę miksuję.Przelewam do wysmarowanej i wysypanej bułką tarta formy .Pieczemy ok 30 min w 180 stopni.Ten biszkopt zawsze wychodzi .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !