Sposób przygotowania

Garść grzybów suszonych gotujemy w niewielkiej ilości wody. Kapustę kiszoną zalewamy wodą, odsączamy. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę smażymy. Jak się zeszkli dodajemy kapustę kiszoną. Wszystko razem dusimy około 2 godzin, co jakiś czas mieszają i podlewając wodą. Na koniec dodajemy grzyby razem z tą wodą, w której się gotowały i jeszcze podsmażamy z 15 minut. Doprawiamy solą i pieprzem
Wspaniały farsz do pierogów lub krokietów

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    chyba jutro zrobię :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Uwielbiam pierogi z takim pysznym farszem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !