Sposób przygotowania

Schab najpierw natarlam marynata klasyczna w plynie prymat, odstawilam na noc
na drugi dzien przelozylam mieso do rekawa, wymieszalam wode z olejem i papryka i wlalam to do miesa,
pieklam godzine w 200 st. - na 10 minut przed koncem pieczenia rozcielam rekaw by miesko z wierzchu stalo sie chrupiace.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam na niedzielny obiadek i nie tylko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    wygląda bardzo smakowicie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    soczyste mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    średnio lubie, ale mezulo uwielbia wiec często robie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbigniew1975

    mniam pycha,coś wsam raz na świąteczny stół

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !