Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety mielone farzerowane serem pleśniowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowo-wołowe 500 g
kajzerka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
pieprz do smaku
kucharek do smaku
ser pleśniowy 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety mielone farzerowane serem pleśniowym

ser kroimy w plastry
z reszty składników przygotowujemy masę jak na klasyczne mielone.
bierzemy trochę masy, rozpłaszczamy ją na dłoni, kładziemy na niej kawałek sera, dokładnie otaczamy mięsem, żeby ser nie wypłynął, panierujemy w bułce tartej i smażymy na złoto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 21.02.2012 15:12
dzięki
marcinek 14.02.2012 10:22
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak