Sposób przygotowania

Jaja ubijamy z mlekiem i roztopiona zimna Kasia, nastepnie dodajemy make, cukier , kakao, proszek do pieczenia oraz dzem - mieszamy na jednolita mase, wykladamy ciasto do wczesniej przygotowanych foremek i pieczemy 30 minut w 200 st. .Truskawki rozmrazamy, zelatyne rozpuszczamy a nastepnie mieszamy zelatyne z truskawkami i 3 lyzkami cukru na gladka mase i odstawiamy by troche stezala. Ciasteczka studzimy a nastepnie wylewamy na wierzch tezejace truskawki. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    fajne, pozostaje tylko czekac na porzeczki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ale ja uzylam dzemu pozeczkowego a ten w sklepie jest caly czas
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    smakowicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam przepis - latwy do wykonania i pysznie smakuje
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !