Składniki:
wątróbka cielęca | 300 g |
mielone mięso wieprzowe | 600 g |
mostek cielęcy | 2 kg |
jajko | 2 szt |
olej | |
cebula | 2 szt |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
majeranek | |
bułka | 0,5 wrocławska |
wątróbka cielęca | 300 g |
mielone mięso wieprzowe | 600 g |
mostek cielęcy | 2 kg |
jajko | 2 szt |
olej | |
cebula | 2 szt |
sól, pieprz | |
natka pietruszki | |
majeranek | |
bułka | 0,5 wrocławska |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: