Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki wydrążyć. Grzyby namoczyć i ugotować w wodzie (1 l), odcedzić i posiekać. Dodać podsmażoną na tłuszczu posiekaną cebulę, jajo i przyprawić do smaku. Masą nadziać ziemniaki, ułożyć w prodiżu i zapiec ok 30 min. Wywar z grzybów podprawić śmietaną z mąką. Zalać ziemniaki i jeszcze chwilę zapiekać.

Komentarze

  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    chcialabym zobaczyć jak na zdjęciu wyglądają:)
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    chcialabym zobaczyć jak na zdjęciu wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, bardzo pomysłowy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    szkoda że nie ma zdjęć
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    malinyWkuchni

    Nadziewane warzywa rules!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !