Sposób przygotowania

Makaron ugotować w słonej wodzie, odcedzić, przelać ciepłą wodą i wymieszać z połową tłuszczu i pokrajaną w talarki kiełbasą. Wyłożyć do rondla wysmarowanego tłuszczem lub do prodiża i zalać mlekiem wymieszanym z jajami. Zapiec ok.20 min przez 200 stopni C. Podawać z sosem pomidorowym i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię makaronowe zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    proste, łatwe i przyjemne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    pyszne tylko ja robie bez tłuszczu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    pyszne tylko ja robie bez tłuszczu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prościutkie !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Lubię zapiekanki makaronowe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zapiekanki tego typu robie dość czesto
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    dziękuję za opinii ; )

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !