Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Flądra pieczona z świeżym koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

flądra 1 szt
masło 1 łyżka
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżeczka
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Flądra pieczona z świeżym koperkiem

Flądre myjemy suszymy papierowym ręcznikiem .Piekarnik nagrzewamy .Koperek siekamy Masło ucieramy z solą lub kucharkiem .Do masła dodajemy także troszkę posiekanego koperku mieszamy Na rybkę kładziemy kawałki masła .Rybę wkładamy do piekarnika na ok 30 min . Po upieczeniu posypujemy ja świeżym koperkiem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anula250 05.02.2012 08:11
Pięknie to wygląda. Musi być pyszne :)
iwa643 05.02.2012 07:39
pyszna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak