Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Łopatkę umyć, osuszyć. Kajzerkę namoczyć w wodzie, odcisnąć. Czosnek i cebulę orać, umyć, osuszyć. Mięso, czosnek, cebulą oraz odciśniętą kajzerkę zmielić w maszynce do mięsa.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja taki mielony lubię na zimno do chlebka...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo ładne te kotleciki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowite są takie kotleciki.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny kotlecik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    świetnie wyglądają i pewnie tak samo smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super kotleciki,pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie wygląda, na pewno jest przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wygląda.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczna kompozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny - robię podobny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !