Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Pierś oczyścić i pokroić w kostkę. Podsmażyć na oleju, oprószyć przyprawą do kurczaka, dodać posiekane pieczarki i szynkę w kosteczce. Calość trzymać na małym ogniu, dorzucić kukurydzę osączoną z zalewy i pokrojoną paprykę oraz garść mrożonej włoszczyzny. Całość dusić. Doprawić kucharkiem i mieloną słodką papryką. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Wymieszać mięso z warzywami i makaron. Polać beszamelem i posypać startym serem. Zapiec w 200stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Wygląda bardzo apetycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Atomówka

    warto dodac jeszcze papryke

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !