Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Jaglanka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jaglana woreczek
udko kurczaka
marchew 2
seler korzeń
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Jaglanka

Udko ugotować i przełożyć na talerz. Do wywaru wrzucić kostkę bulionową, pokrojone warzywa i mrożoną brukselkę. Mięso oddzielić od kości i porwać i wrzucić do zupy. Doprawić gotową zupą jarzynową w proszku. Na koniec wrzucić ugotowaną kaszę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak