Sposób przygotowania

Mięso umyj, osusz, natrzyj solą, pieprzem i tymiankiem. Odstaw do lodówki na 2 godz. Obsmaż na maśle z olejem. Wstaw do piekarnika i piecz 15020 min. w temp. 180 stopni.
Na tłuszcz ze smażenia wlej wino, gotuj 5 min. Dodaj pestki granatu, zagotuj. Przed podaniem polej mięso sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    smacznie
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wspaniale
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    mmm uwielbiam dania z owocami
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Mmmm, fajne połączenie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    mniam, pycha.. uwielbiam kurczaka, a jeszcze w połączeniu z granatem..
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    ciekawe z tymi pestkami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !