Sposób przygotowania

Mleko kokosowe, masło, cukier i kakao wkładamy do garnka, rozpuszczamy i gotujemy na wolnym ogniu około 10 min. Polewą oblewamy pierwszy wafel, nakładamy drugi, polewamy, kładziemy trzeci i oblewamy go na wierzchu, po czym posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    oj tak, ciekawa odmiana dla popularnych wafli z masą kajmakową :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    a czy masa nie ścieka? Bo w 10 minut to wyobrażam sobie że to bardzo rzadkie? Czy tak ma być?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna propozycja
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dzieciaki uwielbiają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !