Sposób przygotowania

Sprawioną rybę pokrajać na foremne porcje i osolić. Obraną włoszczyznę drobno pokrajać, zalać wodą i podgotować. następnie włożyć do garnka porcje ryby i gotować na bardzo słabym ogniu przez ok.25 min. Wystudzone porcje ryby przełożyć na półmisek na liście sałaty i oddzielić skórę. Z oleju i żółtka ukręcić majonez i przyprawić do smaku. polać porcje ryby majonezem, przybrać jajem ugotowanym na twardo i cząstkami pomidora.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam rybkę, w każdej postaci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    fajny przepis, szkoda, że fotki nie ma:(
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka ,lubię ryby w galarecie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !