Sposób przygotowania

Młode warzywa obrać, umyć, drobno pokrajać, zalać wrzącą wodą (1,5 l) i gotować ok.20 min. Zupę podprawić śmietaną z mąką i zagotować. Przed samym podaniem wsypać garść posiekanej naci pietruszki lub koperku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam jarzynową z młodych jarzyn ale nie doprawiam śmietaną i mąką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !